Nog 45 dagen....
De tijd kruipt langzaam dichterbij. Het aftellen is nu echt begonnen.
Nog6 weken.
Nog 45 dagen tot vertrek.
Nog 26 werkdagen voor Erik.
Nog 16 werkdagen voor Mieke, en dan zijn we vrij!
Vrij zijn... In een land als Nederland zijn we dat allemaal eigenlijk al. Maar straks kunnen ervaren dat je 13 weken lang geen echte verplichtingen hebt, niet dagelijks een wekker hoeft te zetten, besef van tijd en data enigszinskan loslaten, dat is toch wel een luxe idee.
En ook een beetje eng / spannend natuurlijk! We gaan het onbekende tegemoet en moeten de controle hier en daar uit handen geven! Dat zorgt nu alvoor lichte kopzorgen bij mij... En dat begint almetde heenweg. Zalhet in februari opeens wél gaan vriezen en sneeuwen? Komen we dan wel van Schiphol weg? Enbij onze tussenstop in Hong Kong, waar we van 8:00u 's ochtends (lokale tijd) tot 21:30u 's avonds de tijd hebben. Hoe voelen we ons bij aankomst: jetlag? Gaan we nog wat van de stad kunnen zien? Kunnen we daar met de Engelse taal uit de voeten, of zijn we straks net als Bill Murray en Scarlett Johansson 'Lost in Translation'? Gaat het goed met de overstap en het overladen van de bagage: komen we tegelijk met onze backpacks in Auckland aan de volgende dag?
Ik krijg het er nu al warm van! Maar ik denk gewoon aan wat Erik dan altijd zeg: 'Daar moet je je niet druk om maken, dat komt allemaal wel goed joh!' ... We'll see! :)
Nu weer lekker verder gaanmet de voorbereidingen!
Door: Mieke
ik zou me ook wel beetje zorgen maken hoor! maar denk dat het vooral vooraf is, als je eenmaal onderweg bent, valt dat vast allemaal van je af :)
Zoals ze zeggen in die reclame: ,,Komt goed, schatje!" Zo veel mogelijk genieten van de voorbereidingen. Als iets gebeurt, dan gebeurt het, daar kan je van tevoren niet veel aan doen. Hoort allemaal bij het grote avontuur!
Liefsxx
Hee, leuk dat jullie een blog gaan bijhouden! De reis komt echt al snel dichterbij. Veel succes met de voorbereidingen en tot snel!
Leuk leuk! Ik snap je stresss heel goed :)
Schattie, alles gaat goed komen. Het belangrijkste is dat jullie genieten, nieuwe ervaringen op gaan doen en nog rijker (in hart, hoofd en ziel) terug komen dan jullie al zijn. Het leven is te mooi om je overal zorgen over te maken. Jullie gaan gewoon een prachtig mooi avontuur beleven, en alle dingen komen zoals ze komen.. of je er nu op voorbereid bent of niet. Ga gewoon het avontuur beleven.
Ik pas op jullie huisje en op Diko. Dus dat is alweer een zorg minder ;).
Xxxx
Echt spannend!! Ik kijk er naar uit om jullie avonturen hier te lezen! ;)
Veel plezier met de voorbereidingen.
Leuk om jullie te gaan volgen.
Liefs, oma
dank je wel voor het mogen meebeleven van jullie "trektocht" te beginnen met de voorbereidingen op jullie eigen stekje in Alkmaar.
Het ziet er puik uit, jullie pakken het goed aan!
Ik geniet nu al mee!
Alle goeds, groeten mam/Joke
Wij zijn erg benieuwd!!!
Hoi, hoi,
Ik ga ook even reageren. Al is het alleen maar om jullie te laten weten, dat ik een beetje jaloers ben; en wel wil kijken of het wel goed gaat daar in Hongkong - dan even en passant mijn zus opzoeken die daar woont.
Erik en Mieke, het zal allemaal wel goed komen, zoals iedereen schrijft. Geniet van het moment: inclusief de voorbereidingen. Ik ga proberen jullie te volgen als jullie eenmaal downunder zijn.
LIEF REISSETJE:
Passen jullie het aantal dagen weer even aan?
want:
HET ZIJN ER WEER EEN STUK MINDER!
AFTELLEN MAAR!
hey stresskip geniet ook eens van alle voorbereidingen
en gewoon altijd positief in het leven staan dan komt het echt wel goed
dat merk je toch aan mij
Pootje + likje op jullie neus van jullie vriendje JOJO
Hoi Mieke en Erik,
Ik hoop dat dit een onvergetelijke vakantie voor jullie wordt die brengt wat jullie ervan verwachten.
p.s. Erik, vergeet de ringen niet hé :-)